Rabu, 03 Februari 2021

Boğaziçi Rektör - Rektör Melih Bulu Boğaziçi'nde ki LGBTİ Çalışmaları Aday ... : Akp'li melih bulu, boğaziçi'ne rektör olarak atandı.

Boğaziçi Rektör - Rektör Melih Bulu Boğaziçi'nde ki LGBTİ Çalışmaları Aday ... : Akp'li melih bulu, boğaziçi'ne rektör olarak atandı.. Boğaziçi üniversitesi öğrencileri, 'kayyım rektör' protestosu için bir kez daha okullarında buluştu.polis ablukası devam ederken öğrenciler, rektörlük önünde melih bulu'yu dışarıya çağırmak için toplandı. Bir dönem ak parti'den aday adayı olan prof. Boğaziçi'nin üniversite içinden rektör atama geleneği olduğu eleştirilerine ise bulu, daha önce de üniversiteye dışarıdan rektör ataması yapıldığını belirterek yanıt verdi ve. Boğaziçi üniversitesi'nde bugün yeni rektörü protesto gösterileri vardı. Güncel 06 ocak 2021 çarşamba 09:26 cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasıyla 3 ocak'ta boğaziçi.

Ayrıca eyleme katılanlar, kayyum rektör istemiyoruz, merkel sen bir konuşsan, seni sever bilirsin, i̇ntihalsiz, torpilsiz, akademi biat etmez, boğaziçi direniyor, kayyuma geçit yok ve kayyım rektör atanmasını protesto. Boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof. Bugüne, yani 22 ocak'a kadar üniversitemizde rektör yardımcılığı görevini kimsenin kabul etmemiş olması bu kolektif iradenin başarısıdır. Altaylı, 'atama rektör' diye seslendiği. Önümüzdeki ayın sonuna doğru büyük kongremize hazır hale geleceğiz.

Boğaziçi Üniversitesi'nde 'Kayyum' Rektör'e arkalarını ...
Boğaziçi Üniversitesi'nde 'Kayyum' Rektör'e arkalarını ... from www.patronlardunyasi.com
'boğaziçi öğretim üyeleri'nden akp'li rektör atanmasına tepki boğaziçi üniversitesi öğretim üyeleri, 2015 seçimlerinde akp'den 1.bölge milletvekili adayı olan prof.melih bulu'nun rektör olarak atanmasına tepki olarak bir açıklama yayınladı. Borç, 2020 sonunda 85 milyon liraya çıktı. 'unutmayalım ki aynı gemideyiz' anasayfaya dönmek i̇çi̇n tiklayiniz. Boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof. Boğaziçi üniversitesi ile dayanışma eylemi düzenleyenler, kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz yazılı pankart taşıdı. Hocaları, öğrencileri, mezunları ve emekçileri ile birlikte tüm boğaziçi üniversitesi bileşenleri, bu atamayı reddetmektedir. Boğaziçi üniversitesi rektör danışmanı zafer yenal, linkedin hesabından yaptığı paylaşımda görevinden istifa ettiğini duyurdu. Boğaziçi dayanışması adına yapılan açıklamada, ''2016 yılında yapıldığı gibi yine bir gece yarısı üniversitemize bir rektör atması ile karşı karşıyayız.

Bir dönem ak parti'den aday adayı olan prof.

Altaylı, 'atama rektör' diye seslendiği. Chp, boğaziçi üniversitesi'ne yapılan rektör atamasının ardından cumhurbaşkanı erdoğan tarafından göreve getirilen tüm akademisyenleri hedef tahtasına oturttu. Boğaziçi üniversitesi ile dayanışma eylemi düzenleyenler, kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz yazılı pankart taşıdı. Yeni rektör melih bulu 2015'te ak parti'den i̇stanbul 1'inci bölge milletvekili aday adayı olmuştu. Güncel 06 ocak 2021 çarşamba 09:26 cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasıyla 3 ocak'ta boğaziçi. Okuldan bihaber bir ismi atadılar. Boğaziçi üniversitesi rektör yardımcısı belli oldu. Akp'de birçok görevler üstlenen ve son olarak i̇stanbul 1'inci bölge'den milletvekili aday adayı olan melih bulu, açıklanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boğaziçi üniveristesi'ne rektör yapıldı. Boğaziçi üniversitesi'nde bugün yeni rektörü protesto gösterileri vardı. Borç, 2020 sonunda 85 milyon liraya çıktı. Boğaziçi dayanışması adına yapılan açıklamada, ''2016 yılında yapıldığı gibi yine bir gece yarısı üniversitemize bir rektör atması ile karşı karşıyayız. Boğaziçi üniversitesi'ne atanan melih bulu, 'yaşları gereği bu tip şeylerle enerjilerini atmayı severler, bunu bir sorun olarak görmüyorum' dedi. Üniversitemizdeki demokrasi anlayışı 2016 yılına kadar sürüyor, rektörler seçimle belirleniyordu.

Chp, boğaziçi üniversitesi'ne yapılan rektör atamasının ardından cumhurbaşkanı erdoğan tarafından göreve getirilen tüm akademisyenleri hedef tahtasına oturttu. Bir dönem ak parti'den aday adayı olan prof. Önümüzdeki ayın sonuna doğru büyük kongremize hazır hale geleceğiz. Akp'li melih bulu, boğaziçi'ne rektör olarak atandı Boğaziçi dayanışması adına yapılan açıklamada, ''2016 yılında yapıldığı gibi yine bir gece yarısı üniversitemize bir rektör atması ile karşı karşıyayız.

Merve Erdem's tweet - "Boğaziçi Üniversitesi'ne MEŞRU ...
Merve Erdem's tweet - "Boğaziçi Üniversitesi'ne MEŞRU ... from pbs.twimg.com
Büyük tepki çeken atama sonrası bulu'dan ilk açıklama geldi. Boğaziçi üniversitesi'nde bugün yeni rektörü protesto gösterileri vardı. Yeni rektör melih bulu 2015'te ak parti'den i̇stanbul 1'inci bölge milletvekili aday adayı olmuştu. Altaylı, 'atama rektör' diye seslendiği. Akp'de birçok görevler üstlenen ve son olarak i̇stanbul 1'inci bölge'den milletvekili aday adayı olan melih bulu, açıklanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boğaziçi üniveristesi'ne rektör yapıldı. Melih bulu, atanmasına yönelik eleştirilerin ardından ilk kez açıklama yaptı. Habertürk yazarı fatih altaylı, boğaziçi üniversitesi'nde rektör atamasını protesto eden öğrencilere yönelik polis müdahalesini eleştirdi. Melih bulu'nun boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından başlayan protesto gösterileri istifa getirdi.

Boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof.

Akp'li melih bulu, boğaziçi'ne rektör olarak atandı Habertürk yazarı fatih altaylı, boğaziçi üniversitesi'nde rektör atamasını protesto eden öğrencilere yönelik polis müdahalesini eleştirdi. Boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof. Yeni rektör melih bulu 2015'te ak parti'den i̇stanbul 1'inci bölge milletvekili aday adayı olmuştu. Güncel 06 ocak 2021 çarşamba 09:26 cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasıyla 3 ocak'ta boğaziçi. Kayyum rektör tartışması süren boğaziçi üniversitesi'nin, sgk'ya 71.1 milyon liralık borcu olduğunu. Boğaziçi üniversitesi'nde bugün yeni rektörü protesto gösterileri vardı. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan imzalı kararnameyle boğaziçi üniversitesi rektörlüğüne atanan melih bulu'nun rektör danışmanlığına atadığı deva partisi kurucu üyesi ve boğaziçi üniversitesi öğretim üyesi oğuzhan aygören, görevi kabul etmeyeceğini açıkladı. Hocaları, öğrencileri, mezunları ve emekçileri ile birlikte tüm boğaziçi üniversitesi bileşenleri, bu atamayı reddetmektedir. Boğaziçi üniversitesi rektörünün görev süresinin sona erecek olması dolayısıyla yeni rektörün atanması süreci, aynı durumdaki diğer üniversitelerin rektör atama süreçlerinde olduğu gibi, ilgili mevzuat çerçevesinde başlatıldığı ve başvuruda bulunan adayların cumhurbaşkanlığı makamına sunulduğu belirtilen. Akp'den milletvekili adayı olan melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesi ile boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atandı. Bu arada boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof. Boğaziçi üniversitesi'ne atanan melih bulu, 'yaşları gereği bu tip şeylerle enerjilerini atmayı severler, bunu bir sorun olarak görmüyorum' dedi.

Bugüne, yani 22 ocak'a kadar üniversitemizde rektör yardımcılığı görevini kimsenin kabul etmemiş olması bu kolektif iradenin başarısıdır. Öğrenciler ise kayyum rektör istemiyoruz sloganları ile bulu'ya istifa çağrısı yapmıştı. Üniversitemizdeki demokrasi anlayışı 2016 yılına kadar sürüyor, rektörler seçimle belirleniyordu. 'unutmayalım ki aynı gemideyiz' anasayfaya dönmek i̇çi̇n tiklayiniz. Boğaziçi dayanışması adına yapılan açıklamada, ''2016 yılında yapıldığı gibi yine bir gece yarısı üniversitemize bir rektör atması ile karşı karşıyayız.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu istifa ...
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu istifa ... from i.gazeteciler.com
Akp'den milletvekili adayı olan melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesi ile boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atandı. Melih bulu, atanmasına yönelik eleştirilerin ardından ilk kez açıklama yaptı. Boğaziçi üniversitesi ile dayanışma eylemi düzenleyenler, kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz yazılı pankart taşıdı. Büyük tepki çeken atama sonrası bulu'dan ilk açıklama geldi. Boğaziçi üniversitesi öğrencileri, 'kayyım rektör' protestosu için bir kez daha okullarında buluştu.polis ablukası devam ederken öğrenciler, rektörlük önünde melih bulu'yu dışarıya çağırmak için toplandı. Boğaziçi üniversitesi 34342 bebek/i̇stanbul türkiye +90 212 359 54 00 bilgi edinme i̇letişim. 'unutmayalım ki aynı gemideyiz' anasayfaya dönmek i̇çi̇n tiklayiniz. Altaylı, 'atama rektör' diye seslendiği.

'boğaziçi öğretim üyeleri'nden akp'li rektör atanmasına tepki boğaziçi üniversitesi öğretim üyeleri, 2015 seçimlerinde akp'den 1.bölge milletvekili adayı olan prof.melih bulu'nun rektör olarak atanmasına tepki olarak bir açıklama yayınladı.

Boğaziçi üniversitesi'nde bugün yeni rektörü protesto gösterileri vardı. Boğaziçi üniversitesi rektör danışmanı zafer yenal, linkedin hesabından yaptığı paylaşımda görevinden istifa ettiğini duyurdu. Melih bulu, üniversiteye rektör olmak için kendisinin başvuru yaptığını, 9 adayın başvurduğunu, mülakatın. Yeni rektör melih bulu 2015'te ak parti'den i̇stanbul 1'inci bölge milletvekili aday adayı olmuştu. Boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof. Bu arada boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof. Chp, boğaziçi üniversitesi'ne yapılan rektör atamasının ardından cumhurbaşkanı erdoğan tarafından göreve getirilen tüm akademisyenleri hedef tahtasına oturttu. Güncel 06 ocak 2021 çarşamba 09:26 cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasıyla 3 ocak'ta boğaziçi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne atanan prof. Bugüne, yani 22 ocak'a kadar üniversitemizde rektör yardımcılığı görevini kimsenin kabul etmemiş olması bu kolektif iradenin başarısıdır. Boğaziçi dayanışması adına yapılan açıklamada, ''2016 yılında yapıldığı gibi yine bir gece yarısı üniversitemize bir rektör atması ile karşı karşıyayız. Merhabalar,bizler bir grup gönüllü boğaziçi öğrencisi olarak son zamanlarda türkiye'nin en önemli olaylarından birisi olan kayyum rektör ataması konusunda bi. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan imzalı kararnameyle boğaziçi üniversitesi rektörlüğüne atanan melih bulu'nun rektör danışmanlığına atadığı deva partisi kurucu üyesi ve boğaziçi üniversitesi öğretim üyesi oğuzhan aygören, görevi kabul etmeyeceğini açıkladı.